"Megint egy új kis dal a szerelemről, megint egy új kis dal és megint erről!"
Amióta elhatároztam, hogy belevágok a honlapkészítésbe, állandóan Szenes Iván "Szeretni bolondulásig" c. slágerének ez a sora jár a fejemben. Bevallom őszintén, elég sokat tépelődtem, vívódtam azon, hogy egyáltalán nekifogjak-e, lehet, hogy már túl elcsépelt a téma, az utóbbi években olyan sokan foglalkoztak "Vele" a legkülönbözőbb szemszögekből, úgy érzem szinte kicsit már kötelezővé is vált beszélni "Róla".
Azután, meggyőztem magam arról, hogy talán érdemes másokkal is megosztani azokat az élményeket, tapasztalatokat, érzéseket, melyek hatására bátran kijelenthetem, hogy számomra a világ legtermészetesebb dolga szőröstül-bőröstül "szeretni bolondulásig"ezt a gyönyörű csizmát, ami soha nem megy ki a divatból, vagyis hát Itáliát.
A két alapvető dolog, ami mindenkinek eszébe jut erről a "csodáról" az a sok remek étel és a művészetek kiapadhatatlan tárháza. Szeretném bebizonyítani, hogy ugyanolyan egyszerű ráérezni az itáliai művészet ízére, mint mondjuk abszolút profán módon egy tányér isteni spaghetti zamatára. Nincs semmiféle nagy titok ebben, csupán a lehető legtermészetesebb, leghétköznapibb módon próbáljunk közelíteni a kulináris és kulturális élvezetekhez is.
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Halételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.