Crostini di fegatini di pollo / Csirkemáj pirítós kenyéren
Hozzávalók 4 adaghoz:
8 szelet szikkadt kenyér
1 hagyma
Két evőkanál olíva olaj
Kevés vaj
500 gr csirkemáj
Fehér bor, ízlés szerint
Egy evőkanálnyi kapri bogyó
Négy db.szardella filé
Kevés alaplé
Só
Bors
Elkészítés:
A kenyérszeleteket tegyük a sütőbe és pirítsuk arany barnára.
A felaprított hagymát pároljuk üvegesre az olaj és vaj keverékében.
Hozzáadjuk a felaprított csirkemájat és kb. 30 percig főzzük. Ízesíthetjük egy kis zsályával vagy majorannával .
Néha locsoljuk meg egy kevés fehér borral.
Adjuk hozzá a kapri bogyót, a feldarabolt szardella filéket és hagyjuk még együtt főni egy kis ideig.
Öntsünk rá egy kevés alaplevet.
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Tegyük a pirított kenyerekre és még melegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
(A receptjeinket megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Húsok
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.