HTML

Italia: Az ízek művészete! A művészetek íze!

Italia: Az ízek művészete! A Művészetek íze! Számomra a világ legtermészetesebb dolga szőröstül-bőröstül "szeretni bolondulásig"ezt a gyönyörű csizmát, ami soha nem megy ki a divatból, vagyis hát Itáliát. A két alapvető dolog, ami mindenkinek eszébe jut erről a "csodáról" az a sok remek étel és a művészetek kiapadhatatlan tárháza. Szeretném bebizonyítani, hogy ugyanolyan egyszerű ráérezni az itáliai művészet ízére, mint mondjuk abszolút profán módon egy tányér isteni spaghetti zamatára. http://izek-muveszete.lapunk.hu/

Friss topikok

2012.06.11. 11:10 Ízek Művészete

Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek

Tonhallal töltött cukkini tekercs

 tonno-rosso.jpg

Hozzávalók 4 személyre:

4 db cukkini

2 doboz 80 gr-os tonhal

Olívabogyó ízlés szerint

2 kiskanálnyi kapribogyó

Olívaolaj

tonno_in_scatola.jpg

Elkészítés:

A cukkinikat vágjuk fel nem túl vékony szeletekre, sózzuk be és hagyjuk egy kicsit állni.

Jól csöpögtessük le és egy előmelegített grill lapon süssük meg a cukkini szeleteket.

Egy tálban keverjük össze a tonhalat a felaprított olíva- és kapribogyókkal.

A grillezett cukkinik egyik végére tegyünk egy kevés tölteléket, tekerjük fel és tűzzük meg fogpiszkálóval.

Ízlés szerint a tetejükre csöppentsünk egy kis olívaolajat.

Zucchine grigliate al tonno.jpg

Jó étvágyat!

(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia


A bejegyzés trackback címe:

https://az-izek-muveszete.blog.hu/api/trackback/id/tr464578615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.