Hideg tészta garnélarákkal és ruccolával
Hozzávalók:
400 gr penne tészta (vagy bármilyen más rövid tészta)
200 gr apró garnélarák
1 csokor ruccola
1 gerezd foghagyma
3 evőkanál olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
Bő, sós vízben főzzük ki a tésztát, ha kész hagyjuk kihűlni.
Mossuk- és pucoljuk meg a rákot és 2-3 percig pirítsuk egy kevés olívaolajon, amit a foghagymával ízesítettünk. A megmosott ruccolát keverjük a rákhoz, adjuk hozzá a tésztát, locsoljuk meg még egy csöpp olívaolajjal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és hidegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Heti menüajánlat.
Napi receptajánlónk: Húsok
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.