Sült paprika
Hozzávalók:
5 db. sárga, zöld vagy akár piros paprika
1 kiskanál kapribogyó
Olívabogyó ízlés szerint
Olívaolaj ízlés szerint
1 gerezd foghagyma
1 csokor petrezselyem
Só
Bors
Elkészítés:
A paprikákat jól mossuk meg hideg vízzel, töröljük szárazra, tegyük egy sütőlapra és rakjuk a 180 fokra előmelegített sütőbe kb.45 percre, amíg szép aranyszínűre nem sülnek.
Vegyük ki a sütőből, hagyjuk egy kicsit kihűlni, ezután húzzuk le a héjukat és vágjuk vékony csíkokra. Tegyük egy tálra, keverjük össze a kapri-és olívabogyóval, a foghagymával, a felaprított petrezselyemmel, locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és tálalás előtt tegyük be egy rövid időre a hűtőszekrénybe.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.