Paglia e Fieno tagliatelle vegyes húsokkal és gombával
Hozzávalók 4 személy részére:
300 gr Paglia e Fieno tagliatelle tészta
100 gr marhahús
100 gr sertéshús
100 gr csirkemell
100 gr pulykamell
100 gr kolbász
1 db csípős paprika
1 fej hagyma
1 db sárgarépa
1 db zellerszár
1 gerezd fokhagyma
1 pohár száraz fehérbor
350 gr friss vargánya gomba
Kevés húsleves alaplé
4 evőkanál olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
Az összes húst vágjuk apró kockákra, a kolbásznak húzzuk le a héját és nyomjuk szét egy villával. A felaprított hagymát és fokhagymát, futtassuk meg olívaolajon egy nagyobb serpenyőben, adjuk hozzá a kicsire darabolt zöldségeket és hagyjuk főni 5-6 percig, majd rakjuk bele a húsokat és pirítsuk legalább 10-15 percig. Sózzuk meg a húst, ezután öntsük rá a bort, és amikor már elpárolgott, mehet bele a megtisztított és nem túlságosan vékonyra szelt gomba és a paprika. Az egészet főzzük még 10-15 percig élénk lángon, öntsünk hozzá egy kis húsleves alaplevet. A legvégén borsozzuk, és ha kell, sózzuk, ügyeljünk arra, hogy maradjon főzőlé a serpenyő alján. Közben főzzük ki bőséges, sós vízben a tésztát, szűrjük le, forgassuk bele a húsos keverékbe, és hagyjuk picit állni, hogy alaposan összeérjenek az ízek. Melegen tálaljuk.
Ha az ételt valamelyik ismerősének a figyelmébe szeretné ajánlani, ide, vagy a képre kattintva küldje el képeslap formájába.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon:
http://izek-muveszete.lapunk.hu/ .
Ajánlott bejegyzések:
Heti menüajánlat.
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Édességek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.