Mortadella hab
Hozzávalók:
250 gr ricotta
320 gr mortadella
8 evőkanál tejszín
40 gr parmezán sajt
Só
Bors
Elkészítés:
Vágjuk fel a mortadellát kockákra, tegyük be a mixerbe, aprítsuk össze, adjuk hozzá a ricottát, a reszelt parmezánt, a tejszínt, sót, borsot és keverjük addig, amíg teljesen krémszerű nem lesz. Legalább fél órára rakjuk be a hűtőszekrénybe.
A legegyszerűbb és egyben a legmutatósabb habzsákkal kinyomni, amire csillag alakú fejet helyezünk.
Pirított kenyéren kínáljuk.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Heti menüajánlat.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.