Sajt tornyok friss fűszerekkel
Hozzávalók 6 személy részére:
400 gr friss kecskesajt
200 gr bármilyen érlelt lágysajt (Robiola, Bel Paese)
100 gr mogyoró reszelék
Pár evőkanál fűszernövény vegyesen, ízlés szerint (majoránna, kakukkfű, bazsalikom, petrezselyem)
Só
Bors
Elkészítés:
Egy tálban keverjük teljesen krémszerűvé a sajtokat, majd apránként adagoljuk hozzá az egészen apróra vágott fűszernövényeket, 30-40 gr mogyoró reszeléket és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Terítsünk le egy sütőpapírt, tegyük rá a krémet és tekerjük fel „szalámi”formára.
Legalább 3-4 órára rakjuk be a hűtőszekrénybe. Ezután csomagoljuk ki a papírból, forgassuk meg a maradék mogyoró reszelékben minden oldalról, szeljük fel a hengert egyforma darabokra és tálaljuk.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Heti menüajánlat.
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.