Tradicionális "öt fogásos", olasz menüajánlatunk. Heti menüajánlat. Heti menüajánlatunkban Előételként: Ricotta puding párolt cukkinivel A receptet ide, vagy a képre kattintva tekintheti meg. Első fogás: Krémes rizottó borsóval és sonkával A receptet ide, vagy a…
2013.06.16. 09:26 Ízek Művészete
Tradicionális "öt fogásos", olasz menüajánlatunk.
Heti menüajánlat.
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt kultúra utazás szoba szállás bárány olaj szálloda főzés élmény táj torta festészet hal gasztronómia citrom ételek sajt pihenés borjú parmezán articsóka apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország Film Zene Vatikán Szicília cozze
2013.06.15. 08:13 Ízek Művészete
Hideg málnafelfújt
Napi receptajánlónk: Édességek
Hideg málnafelfújt Hozzávalók 4 adaghoz: 200 gr Philadelphia krémsajt 10 gr lapzselatin 2 tojásfehérje 80 gr cukor 220 gr málna 40 gr fehér csokoládé Néhány mentalevél Csipetnyi só Elkészítés: Turmixoljuk össze a málnát, pár szem kivételével, amit tegyünk…
2 komment
Címkék: fagylalt kultúra utazás szállás olaj szálloda főzés élmény táj torta festészet gasztronómia citrom ételek sajt pihenés parmezán articsóka apartman olíva művészetek városnézés ízek italia Olaszország Film Zene Vatikán
2013.06.14. 13:14 Ízek Művészete
Gyöngyszemek az itáliai művészetekből
Festészet
Umberto Boccioni
Gyöngyszemek az itáliai művészetekből Festészet Umberto Boccioni Umberto Boccioni (Reggio Calabria, 1882. október 19. – 1916. augusztus 16.) olasz festő, a futurizmus képviselője. Önarckép 1910. körül Felemelkedő város 1910 Szimultán látványok…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás pápa szoba szállás olaj főzés élmény festészet hal gasztronómia ételek sajt pihenés parmezán tagliatelle articsóka apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia szerzetesrend Olaszország Film Zene Vatikán
2013.06.14. 07:50 Ízek Művészete
Tavaszi bélszínérmék
Napi receptajánlónk: Húsok
Tavaszi bélszínérmék Hozzávalók 4 személy részére: 4 bélszínszelet egyenként kb. 1,5 cm vastagságúak 250 gr frissen fejtett zöldborsó 4 db cukkini 1 kisebb fej hagyma 100 gr friss fodros endívia 30 gr nyers sonka 40 gr margarin Friss bazsalikomlevelek 2 db…
4 komment
Címkék: fagylalt kultúra utazás pápa szoba olaj szálloda főzés élmény táj festészet hal gasztronómia ételek sajt pihenés borjú parmezán articsóka apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország Film Zene
2013.06.12. 11:56 Ízek Művészete
Tengeri sügér só kéregben
Napi receptajánlónk: Halételek
Tengeri sügér só kéregben Hozzávalók 4 személy részére: 2 db. egyenként 600 gr-os tengeri sügér (branzino), de használhatunk más, hasonló halat is (spigola, dentice, orata) Két ág kakukkfű 2 csokor petrezselyem 2 gerezd fokhagyma 2 kg nagyszemű tengeri…