Sonkahab
Hozzávalók:
300 gr főtt sonka
150 gr ricotta
150 gr mascarpone
Só
Bors
Fűszerek ízlés szerint
Elkészítés:
A sonkát szeleteljük fel apró darabokra, tegyük egy mély tálba, adjuk hozzá a ricottát, a mascarponét, a fűszereket, sózzuk, borsozzuk, majd egy botmixerrel verjük habosra.
Tálalás előtt jól hűtsük le.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Húsok
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.