Rombuszhal narancsszószban
Hozzávalók 4 személy részére:
6 szelet rombuszhal filé (összesen kb. 800 gr)
3 fej lila hagyma
Kb. 20 szem fekete olívabogyó
2 db nagyobb narancs
Kb. 10 szál kakukkfű ág
Balzsamecet
Olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
Szeljük fel apróra a hagymát, sózzuk, borsozzuk, öntsünk rá balzsamecetet ízlés szerint, keverjünk hozzá 2-3 evőkanál olívaolajat, és osszuk el egy sütőpapírral bélelt tepsi alján. Helyezzük erre a halszeleteket, szórjuk a tetejükre az egészben hagyott olívabogyókat, enyhén sózzuk meg, tegyük rájuk a kakukkfű ágakat és locsoljuk meg a narancsok kifacsart levével. Rakjuk be a 180 fokra előmelegített sütőbe és süssük bő 20 percig.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Húsok
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.