Campiglia Marittima Az elmúlt pár hétben bizonyára mindenkinek bőségesen kijutott melegből, napfényből, csak irigyelni tudom azokat, akik vízpart közelében tölthették ezeket a tikkasztó napokat. Legutóbbi közös kalandozásunk után, gondoltam inkább a passzív…
2012.09.01. 12:25 Ízek Művészete
Campiglia Marittima
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.31. 18:03 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Frissítő joghurtkrém Hozzávalók: 500 ml tej 70 gr cukor 40 gr kukoricakeményítő 150 gr kávés vagy gyümölcsös joghurt Elkészítés: Egy kis teflon lábosban a cukrot adjuk hozzá a kukoricakeményítőhöz, folyamatosan kevergetve…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.30. 19:42 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Óriás fasírt nyári zöldségekkel Hozzávalók 4 személyre: 600 gr darált pulykamell 100 gr főtt sonka 1 db pirospaprika 1 db cukkini 1 db padlizsán 3 db tojás 100 gr provolone sajt 1 db zsemle Friss rozmaring, bazsalikom,…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.29. 09:40 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Tonhal tatár Hozzávalók 4 személyre: 4 szép szelet tonhalfilé 1 db citrom 3 szál snidling 5 db apró ecetes uborka 1 evőkanál kapribogyó 1 fej hagyma 1 db húsos zellerszár Olívaolaj Só Bors Elkészítés: Mossuk meg a…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.28. 22:04 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Orecchiette friss spenóttal és mozzarellával Hozzávalók 4 személy részére: 400 gr orecchiette tészta 300 gr zsenge spenót 4 db. olajban eltett ajókafilé 1 db. hagyma 300 gr bufala mozzarella 10-15 db. magozott fekete olívabogyó 3 evőkanál…