Campiglia Marittima
Az elmúlt pár hétben bizonyára mindenkinek bőségesen kijutott melegből, napfényből, csak irigyelni tudom azokat, akik vízpart közelében tölthették ezeket a tikkasztó napokat.
Legutóbbi közös kalandozásunk után, gondoltam inkább a passzív…
2012.09.01. 12:25 Ízek Művészete
Campiglia Marittima
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.31. 18:03 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Frissítő joghurtkrém
Hozzávalók:
500 ml tej
70 gr cukor
40 gr kukoricakeményítő
150 gr kávés vagy gyümölcsös joghurt
Elkészítés:
Egy kis teflon lábosban a cukrot adjuk hozzá a kukoricakeményítőhöz, folyamatosan kevergetve…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.30. 19:42 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Óriás fasírt nyári zöldségekkel
Hozzávalók 4 személyre:
600 gr darált pulykamell
100 gr főtt sonka
1 db pirospaprika
1 db cukkini
1 db padlizsán
3 db tojás
100 gr provolone sajt
1 db zsemle
Friss rozmaring, bazsalikom,…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.29. 09:40 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Tonhal tatár
Hozzávalók 4 személyre:
4 szép szelet tonhalfilé
1 db citrom
3 szál snidling
5 db apró ecetes uborka
1 evőkanál kapribogyó
1 fej hagyma
1 db húsos zellerszár
Olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
Mossuk meg a…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.28. 22:04 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Orecchiette friss spenóttal és mozzarellával
Hozzávalók 4 személy részére:
400 gr orecchiette tészta
300 gr zsenge spenót
4 db. olajban eltett ajókafilé
1 db. hagyma
300 gr bufala mozzarella
10-15 db. magozott fekete olívabogyó
3 evőkanál…