Olívát szüreteltünk Italia Ízek művészete, Művészetek íze! Olívaszüret 2012. KAVIART Olívaszüret 2012. Gambassi Terme Az első Benvenuto Kaviart - Isten hozott Kaviart - prosecconkat, fehér és vörös borainkat Giovanni Boccaccio városában Certaldoban…
2012.11.04. 12:18 Ízek Művészete
Olívaszüreten voltunk 2012.
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.11.03. 11:23 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Pane dei morti – Halottak kenyere Észak- Olaszországból származó nagyon régi recept, leginkább akkor készítették és fogyasztották, amikor a családok, elhunyt szerettük emléke előtt akartak tisztelegni. Valójában már az ókori görögöknél is találkozhatunk hasonló…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.11.02. 08:33 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Sertés karaj gesztenyekrémmel Hozzávalók 6 személy részére: 1 kg sertés karaj 120 gr liszt 200 gr gesztenye 50 ml marsala bor 1 ág rozmaring 2-3 babérlevél 40 gr vaj 50 ml főzőtejszín 50 ml olívaolaj Só Bors Elkészítés: A kissé bevágott gesztenyét tegyük…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman művészetek városnézés ízek italia Olaszország
2012.10.31. 18:06 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Márna borsóágyon Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet egyenként 80 gr-os márna 100 gr zöldborsó 1 fej mogyoróhagyma 1 db szép érett paradicsom 1 db narancs 1 csokor petrezselyem 4 vékony szelet bacon Olívaolaj Só Bors Elkészítés: A halszeleteket helyezzük egy tálba,…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.10.30. 13:02 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Rigatoni kelkáposztával Hozzávalók 4 személyre: 400 gr rigatoni tészta 500 gr kelkáposzta 4 gerezd foghagyma 5 db apró csípős paprika 6 evőkanál olívaolaj 1 csokor petrezselyem Só Elkészítés: Mossuk meg és vágjuk fel nagyobb darabokra a kelkáposztát,…