Sertéskaraj gránátalmával
Hozzávalók 4 személy részére:
800 gr-os sertéskaraj egyben
50 gr pancetta szeletelve
100 gr apróbb fehér hagyma
1 db gránátalma
2 gerezd fokhagyma
2 dl száraz fehérbor
Néhány rozmaring ág
50 gr vaj
2 evőkanál…
2012.12.20. 16:28 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.12.19. 12:56 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Tengeri sügér spenóttal
Hozzávalók 4 személy részére:
600 gr sügér filé
300 gr spenót (lehet fagyasztott is)
50 gr vaj
1 fej hagyma
1 db zellerszár
Kakukkfű
1 csokor petrezselyem
Zsemlemorzsa
Só
Bors
Elkészítés:
Dobjuk a spenótot forrásban lévő, sós vízbe…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.12.18. 16:13 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Pármai sonkába tekert tészta kétféle sajttal
Hozzávalók 8 személy részére:
400 gr tagliolini vagy bármilyen egyéb tojásos tészta
400 gr egészen vékonyra szelt pármai sonka
350 gr robiola sajt
100 gr reszelt parmezán sajt
3 db nagyobb tojás sárgája
10 gr…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.12.17. 13:16 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Sajtos burgonya soufflé
Hozzávalók:
4 db tojás
2 db közepes méretű burgonya
100 gr füstölt scamorza sajt
50 gr reszelt parmezán sajt
150 gr füstölt hasalja szalonna
Snidling
Kb. 500 gr besamel mártáshoz:
50 gr vaj
50 gr liszt
Fél liter…