Sertéskaraj gránátalmával Hozzávalók 4 személy részére: 800 gr-os sertéskaraj egyben 50 gr pancetta szeletelve 100 gr apróbb fehér hagyma 1 db gránátalma 2 gerezd fokhagyma 2 dl száraz fehérbor Néhány rozmaring ág 50 gr vaj 2 evőkanál…
2012.12.20. 16:28 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.12.19. 12:56 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Tengeri sügér spenóttal Hozzávalók 4 személy részére: 600 gr sügér filé 300 gr spenót (lehet fagyasztott is) 50 gr vaj 1 fej hagyma 1 db zellerszár Kakukkfű 1 csokor petrezselyem Zsemlemorzsa Só Bors Elkészítés: Dobjuk a spenótot forrásban lévő, sós vízbe…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.12.18. 16:13 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Pármai sonkába tekert tészta kétféle sajttal Hozzávalók 8 személy részére: 400 gr tagliolini vagy bármilyen egyéb tojásos tészta 400 gr egészen vékonyra szelt pármai sonka 350 gr robiola sajt 100 gr reszelt parmezán sajt 3 db nagyobb tojás sárgája 10 gr…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.12.17. 13:16 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Sajtos burgonya soufflé Hozzávalók: 4 db tojás 2 db közepes méretű burgonya 100 gr füstölt scamorza sajt 50 gr reszelt parmezán sajt 150 gr füstölt hasalja szalonna Snidling Kb. 500 gr besamel mártáshoz: 50 gr vaj 50 gr liszt Fél liter…