Tengeri sügér spenóttal
Hozzávalók 4 személy részére:
600 gr sügér filé
300 gr spenót (lehet fagyasztott is)
50 gr vaj
1 fej hagyma
1 db zellerszár
Kakukkfű
1 csokor petrezselyem
Zsemlemorzsa
Só
Bors
Elkészítés:
Dobjuk a spenótot forrásban lévő, sós vízbe néhány percre. Miután leszűrtük, aprítsuk fel a hagymával, a zellerrel, a kakukkfűvel és a petrezselyemmel együtt, sózzuk, borsozzuk, majd a keverék felét terítsük szét egy kivajazott tepsi alján.
A megmosott, szárazra törölt halszeleteket, helyezzük rá a zöldségágyra, ezután fedjük be a maradék spenótos keverékkel, locsoljuk meg a felolvasztott vajjal, szórjunk a tetejére zsemlemorzsát és süssük 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig.
Frissen, melegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Húsok
Heti menüajánlat.
Napi receptajánlónk: Édességek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.