Tepsis kardhal
Hozzávalók 2 személy részére:
2 szelet kardhal
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
3-4 evőkanál paradicsomszósz
2 evőkanál száraz fehérbor
2 evőkanál olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
A megmosott petrezselymet, a megpucolt hagymát és fokhagymát darálógépben aprítsuk össze. Egy sütőtál aljára öntsünk egy kevés olívaolajat, szórjuk rá a felaprított zöldségek felét, kenjük szét egyenletesen a paradicsomszószt, a tetején helyezzük el a halszeleteket és fedjük be a maradék zöldség keverékkel. Sózzuk, borsozzuk, locsoljuk meg egy kis olívaolajjal és a száraz fehérborral. Süssük 180 fokos sütőben 30 percig és melegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Heti menüajánlat.
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Húsok
Napi receptajánlónk: Halételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.