Maccheroncini négyféle sajttal
Hozzávalók 4 személy részére:
400 gr maccheroncini tészta
50 gr vaj
50 gr parmezán sajt
50 gr gorgonzola sajt
50 gr ementáli sajt
50 gr mozzarella
50 gr főzőtejszín
Só
Bors
Elkészítés:
Egy teflon edényben, egészen alacsony lángon olvasszuk fel a vajat, az apró darabokra vágott sajtokat, majd fokozatosan keverjük hozzá a tejszínt, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A tésztát főzzük ki lobogó, sós vízben, ha kész öntsük rá a sajtszószt, ezután tegyük kis jénai tálkákba, mindegyik tetejére szórjunk még egy kevés reszelt parmezánt és rakjuk a 180 fokra előmelegített sütőbe kb. 10 percre. Tálalás előtt díszítsük felaprított petrezselyemmel.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: Húsok
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Húsok
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.