Aperol
Az Aperol egy alacsony alkoholtartalmú ( 11 fok ) vérnarancs színű, kesernyés aperitiv ital.
A receptúrája tartalmaz narancsot, tárnicsot, rebarbarát és más füveket, hogy melyeket az szigorúan titkos.
Az Aperol szülőatyja Giuseppe Barbieri és 1919-ben mutatták be a Pádovai Nemzetközi Vásáron.
Az ital a művészeket is megihlette, így különösen Lorenzo Mattottit, aki több alkotást is készített az italról az ’50-es években.
Az ital étkezések előtt ajánlott.
Egészségére!
(A receptjeinket megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Ékszíj 2012.06.18. 21:48:15