Marinált szardella
Hozzávalók:
1 kg friss szardella
200 ml citromlé
1 csokor petrezselyem
Foghagyma ízlés szerint
Olívaolaj
Elkészítés:
Pucoljuk meg a halakat és alaposan mossuk meg folyó vízben. Töröljük szárazra, tegyük egy tálba rétegesen egymásra helyezve és az egészet locsoljuk meg a citromlével. Tegyük be a hűtőszekrénybe legalább 4 órára, majd vegyük ki, csöpögtessük le és rakjuk be rétegezve egy gőzzel sterilizált edénybe, minden egyes rétegre szórjunk bőségesen aprított petrezselymet, foghagymát és locsoljuk meg olívaolajjal.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Heti menüajánlat.
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Húsok
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.