Tengeri csuka póréhagymával
Hozzávalók 4 személyre:
600 gr szeletekre vágott halfilé
4 kisebb sárgarépa
4 kisebb póréhagyma
4 evőkanál olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
Sütőpapírból vágjunk ki 4 db téglalap alakú formát, amibe be tudjuk csomagolni a halszeleteket.
Minden egyes téglalapot kicsit olajozzunk be, helyezzük a közepére a halfilét, ízesítsük sóval és borssal.
A póréhagymának csak a fehér részét használjuk fel, vágjuk vékony karikákra.
A sárgarépát pucoljuk meg és reszeljük le, jól keverjük össze a póréhagymával, tegyünk rá sót, borsot és osszuk el a halszeletek tetején.
Locsoljuk meg olívaolajjal, zárjuk le a sütőpapírokat, helyezzük egyenként a tepsibe, és 200 fokon süssük 15 percig.
Ha kész hagyjuk 1-2 percig állni, majd becsomagolva helyezzük a tányérokra és tálaljuk.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: Halételek
Heti menüajánlat.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.