Húscsíkok ruccolával
Hozzávalók 4 személyre:
600 gr marhahús
100 gr ruccola
Parmezán sajt
Olívaolaj
Fehér Bors
Só
Elkészítés:
Egy széles serpenyőben melegítsünk 5 evőkanál olívaolajat, dobjuk rá az előbb vékony szeletekre, majd csíkokra vágott húst, szórjuk meg borssal és hagyjuk 5-10 percig sülni, közben párszor forgassuk meg.
Mielőtt levesszük a tűzről, a megmosott, felaprított ruccolát tegyük a húshoz, és 1 percig hagyjuk még együtt főni. Csak a legvégén sózzuk meg, ízlés szerint.
Parmezán forgáccsal megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Húsok
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.