HTML

Italia: Az ízek művészete! A művészetek íze!

Italia: Az ízek művészete! A Művészetek íze! Számomra a világ legtermészetesebb dolga szőröstül-bőröstül "szeretni bolondulásig"ezt a gyönyörű csizmát, ami soha nem megy ki a divatból, vagyis hát Itáliát. A két alapvető dolog, ami mindenkinek eszébe jut erről a "csodáról" az a sok remek étel és a művészetek kiapadhatatlan tárháza. Szeretném bebizonyítani, hogy ugyanolyan egyszerű ráérezni az itáliai művészet ízére, mint mondjuk abszolút profán módon egy tányér isteni spaghetti zamatára. http://izek-muveszete.lapunk.hu/

Friss topikok

2012.10.11. 10:30 Ízek Művészete

Napi receptajánlónk: Húsok

Húscsíkok ruccolával

images.jpg

Hozzávalók 4 személyre:

600 gr marhahús

100 gr ruccola

Parmezán sajt

Olívaolaj

Fehér Bors

3258_1.jpg

Elkészítés:

Egy széles serpenyőben melegítsünk 5 evőkanál olívaolajat, dobjuk rá az előbb vékony szeletekre, majd csíkokra vágott húst, szórjuk meg borssal és hagyjuk 5-10 percig sülni, közben párszor forgassuk meg.

Mielőtt levesszük a tűzről, a megmosott, felaprított ruccolát tegyük a húshoz, és 1 percig hagyjuk még együtt főni. Csak a legvégén sózzuk meg, ízlés szerint.

Parmezán forgáccsal megszórva tálaljuk.

IMG_3112.JPG

Jó étvágyat!

(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország


A bejegyzés trackback címe:

https://az-izek-muveszete.blog.hu/api/trackback/id/tr424832454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása