Oráda filé cukkini kéregben
Hozzávalók 4 személyre:
500 gr oráda filé (aranycsíkos tengeri keszeg)
2 db zöld cukkini
1 fej mogyoróhagyma
Olívaolaj
Kevés balzsamecet
Bazsalikom
Só
Bors
Elkészítés:
Aprítsuk juliennere a cukkinit és a hagymát. A hal filékből távolítsuk el a szálkákat, tegyünk egy tepsire sütőpapírt, vékonyan kenjük be olajjal, helyezzük rá a halszeleteket, halmozzuk a tetejükre a cukkinit és a hagymát, sózzuk, borsozzuk, csöppentsük rájuk egy kis olívaolajat, és süssük kb. 20 percig, 200 fokra előmelegített sütőben.
Hagyjuk 5 percet állni, majd egy kevés olívaolajjal, balzsamecettel meglocsolva és bazsalikommal díszítve tálaljuk.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Heti menüajánlat.
Napi receptajánlónk: Húsok
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.