Rejtélyek a titokzatos Hölgy háta mögött! A világ egyik leghíresebb festménye, minden kétséget kizáróan, Leonardo da Vinci remekműve, a La Gioconda, más néven Mona Lisa. Az elmúlt évszázadokban nagyon sokan próbálták megfejteni, nem csupán a 2008-ban a Heidelbergi egyetemen…
2012.06.16. 13:01 Ízek Művészete
Rejtélyek a titokzatos Hölgy háta mögött!
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.06.16. 09:41 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Lágy almatorta Hozzávalók: 5 db nagy alma 70 gr liszt 50 gr cukor 2 db tojás 10 cl tej 20 gr olvasztott vaj 1 tasak élesztő Egy csipet só 1 tasak vanillincukor Egy csipet fahéj Elkészítés: Minden hozzávalót, az alma kivételével, jól dolgozzunk össze, a tészta…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.06.14. 12:09 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Máj császárszalonnával és koktélparadicsommal Hozzávalók 4 fő részére: 600 gr borjúmáj 80 gr császárszalonna 200 gr koktélparadicsom 200 gr gyöngyhagyma 1 kis pohár portói bor 3 kiskanálnyi balzsamecet 3 evőkanál olívaolaj Só Bors Elkészítés: A…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.06.13. 09:02 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Nyelvhal tekercsek – Involtini di sogliola Hozzávalók 4 személyre: 6 db nyelvhal filé 24 szál zöld spárga 2 evőkanál olívaolaj 2 kanál sovány joghurt Fél citrom leve 30 gr vaj 12 szál snidling Száraz fehér bor Só Elkészítés: Mossuk meg a spárgát, vágjuk le az…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.06.12. 10:24 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Citromos tagliatelle sonkával és ruccolával Hozzávalók: 250 gr (friss) tagliatelle tészta 100 gr nyers sonka 200 gr tejszín 1 nagyobb citrom csíkokra vágott héja Fél pohár fehér bor 2 evőkanál citromlé Egy jó nagy maréknyi ruccola 100 gr parmezán 1 fej…