Gancia Americano Az 1829-ben született Carlo Gancia által alapított Gancia birodalom az egyik legjelentősebb olaszországi borászati központtá nőtte ki magát. A fiatal Carlo előbb gyógyszerészeti és vegyészeti tanulmányokat folytatott és belekóstolt az enológia tudományába…
2012.06.22. 10:32 Ízek Művészete
Italajánlónk: Aperitivi - aperitif
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.06.22. 10:18 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Epres Tiramisú Hozzávalók: 500 gr mascarpone 500 ml habtejszín 200 gr cukor 2 zacskó vanillincukor 3 tojás 350 gr babapiskóta Kb. 600 gr eper Friss menta Elkészítés: Verjük habosra a tojások sárgáját a cukorral, majd keverjük hozzá a mascarponét és a vanillincukrot.…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.06.21. 09:34 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Mustáros pulykamell Hozzávalók 4 személyre: 4 nagyobb szelet pulykamell 2 evőkanál dijoni mustár 2 dl száraz fehér bor 1 csokor petrezselyem 2 kisebb cukkini 2 evőkanál olívaolaj 2 evőkanál balzsamecet Só Bors Elkészítés: Egy tálban alaposan keverjük össze az…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.06.20. 12:25 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Rombuszhal krumplival és olívabogyóval Hozzávalók 4 személyre: 4 db egyenként kb. 300 gr-os rombuszhal 300 gr krumpli 80 gr olívabogyó 12 db. széles zsályalevél Só Bors Olívaolaj Elkészítés: Tisztítsuk- és mossuk meg jó alaposan a halat, majd töröljük szárazra.…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.06.19. 10:00 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Spagetti articsóka krémmel Hozzávalók: 500 gr spagetti 200 gr ricotta 4 evőkanál articsóka krém 6 db cseresznye-paradicsom Só Bors Olívaolaj Elkészítés: Keverjük össze a ricottát az articsóka krémmel. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, öntsünk hozzá pár csepp…