Spagetti articsóka krémmel
Hozzávalók:
500 gr spagetti
200 gr ricotta
4 evőkanál articsóka krém
6 db cseresznye-paradicsom
Só
Bors
Olívaolaj
Elkészítés:
Keverjük össze a ricottát az articsóka krémmel. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, öntsünk hozzá pár csepp olívaolajat és keverjük jó habosra. Vágjuk fel apró darabokra a kis paradicsomokat, ízesítsük sóval, borssal, olívaolajjal, ízlés szerint tehetünk bele pár csepp balzsamecetet is, ezután keverjük az elkészített krémhez.
Közben főzzük ki a spagettit bő, sós vízben, ha kész, tegyünk 3 evőkanálnyi főzőlevet a krémhez, tegyük bele a spagettit, jól keverjük össze és melegen tálaljuk. A tetejére ízlés szerint szórhatunk egy kevés parmezán sajtot.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: izek-muveszete.lapunk.hu/ )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Napi receptajánlónk: Halételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.