Az Etruszkok nyomában – Costa degli Etruschi Remélhetőleg egyre többen döntenek úgy, ha már egyszer, annyira szerencsésnek mondhatják magukat, hogy az olasz tengerparton tölthetik szabadságukat, hogy vállalják a kicsit hosszabb utazást, de cserébe élvezhetik a Costa…
2012.08.05. 16:29 Ízek Művészete
Az Etruszkok nyomában – Costa degli Etruschi
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.03. 13:24 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Hideg joghurt torta Hozzávalók: A tortaalaphoz: 200 gr száraz keksz 70-80 gr vaj, vagy margarin Kevés tej A joghurt krémhez: 250 gr joghurt (ízlés szerint lehet bármilyen gyümölcs joghurt is) 250 gr habtejszín 30 gr…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szállás olaj szálloda főzés élmény festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.02. 12:14 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Citromos borjúszelet Hozzávalók: 400 gr borjúhús (dió vagy far) 30 gr vaj 20 gr liszt 1 db babérlevél 1 gerezd foghagyma Néhány zsályalevél 1 csokor petrezselyem 1 db citrom 2 evőkanál olívaolaj Kevés fehér…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.08.01. 13:39 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Baconbe tekert durbincs spenóttal Hozzávalók: 2 db durbincs hal 1 csokor kakukkfű 1 csokor petrezselyem 2 gerezd foghagyma 200 gr spenót 25 szelet bacon szalonna 3 evőkanál olívaolaj Só Bors Elkészítés: Az alaposan…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.07.31. 09:54 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Padlizsán carpaccio Hozzávalók: 400 gr padlizsán 10 db koktélparadicsom 1 gerezd foghagyma Friss bazsalikom ízlés szerinti mennyiségben Parmezán- vagy juhsajt, ízlés szerint Olívaolaj Só Bors Elkészítés: A padlizsánt…