Az Etruszkok nyomában – Costa degli Etruschi
Remélhetőleg egyre többen döntenek úgy, ha már egyszer, annyira szerencsésnek mondhatják magukat, hogy az olasz tengerparton tölthetik szabadságukat, hogy vállalják a kicsit hosszabb utazást, de cserébe élvezhetik a Costa…
2012.08.05. 16:29 Ízek Művészete
Az Etruszkok nyomában – Costa degli Etruschi
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.03. 13:24 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Hideg joghurt torta
Hozzávalók:
A tortaalaphoz:
200 gr száraz keksz
70-80 gr vaj, vagy margarin
Kevés tej
A joghurt krémhez:
250 gr joghurt (ízlés szerint lehet bármilyen gyümölcs joghurt is)
250 gr habtejszín
30 gr…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szállás olaj szálloda főzés élmény festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.08.02. 12:14 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Citromos borjúszelet
Hozzávalók:
400 gr borjúhús (dió vagy far)
30 gr vaj
20 gr liszt
1 db babérlevél
1 gerezd foghagyma
Néhány zsályalevél
1 csokor petrezselyem
1 db citrom
2 evőkanál olívaolaj
Kevés fehér…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.08.01. 13:39 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Baconbe tekert durbincs spenóttal
Hozzávalók:
2 db durbincs hal
1 csokor kakukkfű
1 csokor petrezselyem
2 gerezd foghagyma
200 gr spenót
25 szelet bacon szalonna
3 evőkanál olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
Az alaposan…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia
2012.07.31. 09:54 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Padlizsán carpaccio
Hozzávalók:
400 gr padlizsán
10 db koktélparadicsom
1 gerezd foghagyma
Friss bazsalikom ízlés szerinti mennyiségben
Parmezán- vagy juhsajt, ízlés szerint
Olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
A padlizsánt…