HTML

Italia: Az ízek művészete! A művészetek íze!

Italia: Az ízek művészete! A Művészetek íze! Számomra a világ legtermészetesebb dolga szőröstül-bőröstül "szeretni bolondulásig"ezt a gyönyörű csizmát, ami soha nem megy ki a divatból, vagyis hát Itáliát. A két alapvető dolog, ami mindenkinek eszébe jut erről a "csodáról" az a sok remek étel és a művészetek kiapadhatatlan tárháza. Szeretném bebizonyítani, hogy ugyanolyan egyszerű ráérezni az itáliai művészet ízére, mint mondjuk abszolút profán módon egy tányér isteni spaghetti zamatára. http://izek-muveszete.lapunk.hu/

Friss topikok

2012.08.17. 12:53 Ízek Művészete

Napi receptajánlónk: Édességek

Nyári gyümölcstorta csokiforgáccsal Hozzávalók: 500 gr sárgabarack 3 db. őszibarack 2 db. körte 1 db. citrom 70 gr keksz 50 gr mandulás csók 8 evőkanál cukor 3 db. tojás 40 gr vaj Amaretto likőr egy kis pohárkával 3…

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország


2012.08.16. 12:56 Ízek Művészete

Napi receptajánlónk: Húsok

Hideg disznósült Hozzávalók 7-8 személy részére: 1.5 kg-os sertéscomb 1 db. répa 2 fej hagyma 2 gerezd foghagyma Petrezselyem, babérlevél, kakukkfű csokorba kötve 2 evőkanál olaj Diónyi vaj Só Bors Egy nagyobb…

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország


2012.08.15. 10:13 Ízek Művészete

Napi receptajánlónk: Halételek

Halfalatkákkal töltött padlizsán Hozzávalók 2 személy részére: 1 nagyobb méretű padlizsán 200 gr bármilyen fehér húsú tenderi hal 2 db. érett paradicsom Friss kakukkfű Zsemlemorzsa Olívaolaj Só Bors Elkészítés: Mossuk…

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország


2012.08.14. 12:33 Ízek Művészete

Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások

Borsós, mentás rizottó Hozzávalók: 1 l húsleves alaplé 1 db hagyma 400 gr zöldborsó 350 gr rizs 40 gr parmezán sajt 60 gr bármilyen lágy sajt Kevés fehér bor Néhány darab friss…

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra utazás szoba olaj szálloda főzés élmény festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés ízek italia


2012.08.13. 12:47 Ízek Művészete

Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek

Hideg rukkola és bazsalikom leves Hozzávalók: 1 l húsleves alaplé 8 maréknyi zsenge rukkola 2 maréknyi bazsalikomlevél 100 gr fenyőmag 2 dl tejföl vagy natúr joghurt Só Bors Elkészítés: Az elkészített (lehet kockából is)…

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország


süti beállítások módosítása