Pieve di Santa Maria Assunta Chianniban Hamarosan felkerekedik egy lelkes olívaszüretelő csapat, hogy Toszkánában megpróbálja elsajátítani a munkafolyamat minden csínját bínját, segédkezzen a helyieknek a kifeszített színes hálók segítségével az érett bogyók…
2012.09.29. 07:58 Ízek Művészete
Pieve di Santa Maria Assunta Chianniban
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.09.28. 08:54 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Körtés- csokis mini felfújt Hozzávalók 6 személy részére: 1 kg Kaiser körte 75 gr olvasztani való csokoládé 1 db citrom 10 gr vaj 4 db tojás fehérjéje 20 gr cukor Só Elkészítése: Egy darab körte kivételével hámozzuk meg az összeset, vágjuk négyfelé, szedjük…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.09.27. 11:34 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Pulyka tekercs Hozzávalók: 800 gr-os pulykamell 400 gr zsenge zöldbab 2 kanál zsemlemorzsa 1 csokor petrezselyem 1 fej foghagyma 2-3 szem boróka 2 db babérlevél 2 ág kakukkfű 1 ág rozmaring 1 db tojás 2 dl száraz fehérbor 1 l alaplé Só Bors Elkészítés: Az…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.09.26. 12:04 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Tengeri fogas mandula szósszal Hozzávalók 4 személy részére: 1 kg-os tengeri fogas (dentice) 1 db sárgarépa 2 db zellerszár Friss fűszernövények (rozmaring, kakukkfű, majoranna, babérlevél, bazsalikom, petrezselyem) 1 db citrom Só Néhány darab szemes bors Szószhoz: 35…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.09.25. 10:24 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Gazdag zöldségleves Hozzávalók 4-6 személyre: 400 gr vörös cikória 400 gr burgonya 300 gr póréhagyma 300 gr sütőtök 6 szelet szikkadt kenyér 1 l húsleves alaplé 1 kanál kukoricakeményítő Reszelt parmezán sajt 2 kanál…