Pieve di Santa Maria Assunta Chianniban
Hamarosan felkerekedik egy lelkes olívaszüretelő csapat, hogy Toszkánában megpróbálja elsajátítani a munkafolyamat minden csínját bínját, segédkezzen a helyieknek a kifeszített színes hálók segítségével az érett bogyók…
2012.09.29. 07:58 Ízek Művészete
Pieve di Santa Maria Assunta Chianniban
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.09.28. 08:54 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Körtés- csokis mini felfújt
Hozzávalók 6 személy részére:
1 kg Kaiser körte
75 gr olvasztani való csokoládé
1 db citrom
10 gr vaj
4 db tojás fehérjéje
20 gr cukor
Só
Elkészítése:
Egy darab körte kivételével hámozzuk meg az összeset, vágjuk négyfelé, szedjük…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.09.27. 11:34 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Pulyka tekercs
Hozzávalók:
800 gr-os pulykamell
400 gr zsenge zöldbab
2 kanál zsemlemorzsa
1 csokor petrezselyem
1 fej foghagyma
2-3 szem boróka
2 db babérlevél
2 ág kakukkfű
1 ág rozmaring
1 db tojás
2 dl száraz fehérbor
1 l alaplé
Só
Bors
Elkészítés:
Az…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.09.26. 12:04 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Tengeri fogas mandula szósszal
Hozzávalók 4 személy részére:
1 kg-os tengeri fogas (dentice)
1 db sárgarépa
2 db zellerszár
Friss fűszernövények (rozmaring, kakukkfű, majoranna, babérlevél, bazsalikom, petrezselyem)
1 db citrom
Só
Néhány darab szemes bors
Szószhoz:
35…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.09.25. 10:24 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Gazdag zöldségleves
Hozzávalók 4-6 személyre:
400 gr vörös cikória
400 gr burgonya
300 gr póréhagyma
300 gr sütőtök
6 szelet szikkadt kenyér
1 l húsleves alaplé
1 kanál kukoricakeményítő
Reszelt parmezán sajt
2 kanál…