Castagnaccio Gesztenyécske Hozzávalók: 250 gr gesztenyeliszt 200 ml tej 3 evőkanál olívaolaj 3 evőkanál tisztított fenyőmag 2 evőkanál mazsola 1 evőkanál méz 1 zacskó vaníliás cukor 1 ág friss rozmaring 1 csapott kiskanál só Elkészítés: Keverjük össze a…
2012.10.05. 15:55 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.10.05. 07:52 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Pestós borjúszelet Hozzávalók 4 személy részére: 600 gr borjúhús 1 gerezd foghagyma 1 dl húsleves alaplé 1 csokor bazsalikom Liszt Olívaolaj Só Bors Genovai pestohoz: 50 gr zsenge bazsalikomlevél ½ pohár olívaolaj 6 evőkanál reszelt parmezán sajt 2…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.10.03. 17:14 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Töltött kardhal Hozzávalók: 8 vékony szelet kardhal 1 db. citrom 1 evőkanál kapribogyó 150 gr magozott fekete olívabogyó 1 csokor petrezselyem 2 evőkanál zsemlemorzsa Olívaolaj Só Bors Elkészítés: Helyezzük a kardhal szeleteket egy tálra, sózzuk, borsozzuk,…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.10.02. 07:06 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Makaróni erdei vegyes gombával Hozzávalók 4 személyre: 400 gr rövid makaróni tészta 30 gr hasalja szalonna 400 gr vegyes erdei gomba 300 gr érett apróbb lucullus paradicsom 4 kanál olívaolaj 1 fej hagyma 1 gerezd foghagyma 1 csokor petrezselyem 1 dl száraz…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.10.01. 07:45 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Vargányás gratin Hozzávalók: 700 gr közepes méretű burgonya 700 gr vargánya gomba 100 gr szikkadt kenyér bele 1 csokor friss fűszernövény: Kakukkfű, petrezselyem, majoranna 50 gr reszelt pecorino sajt 40 gr reszelt parmezán sajt 1 gerezd…