Diós kávétorta Hozzávalók: 250 gr liszt 150 gr vaj 4 evőkanál keserű kakaópor 100 gr porcukor 80 gr kristálycukor 3 db tojás 1 kiskanál vanília aroma 100 gr dióbél 1 kis csésze erős feketekávé 1 kiskanál instant kávé Só Elkészítés: A lisztből, a lágy…
2012.10.21. 09:58 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra szoba szállás szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés ízek italia Olaszország
2012.10.21. 09:38 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Vargányás sült Hozzávalók 4 személy részére: 500 gr marha hátszín 6 db vargánya gomba 1 gerezd foghagyma Kakukkfű Nagyszemű só Olívaolaj Só Bors Elkészítés: Mossuk meg a gombákat folyó víz alatt, és egy körömkefével, óvatosan tisztítsuk meg. Hosszanti…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.10.18. 13:42 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Oráda filé cukkini kéregben Hozzávalók 4 személyre: 500 gr oráda filé (aranycsíkos tengeri keszeg) 2 db zöld cukkini 1 fej mogyoróhagyma Olívaolaj Kevés balzsamecet Bazsalikom Só Bors Elkészítés: Aprítsuk juliennere a cukkinit és a hagymát. A hal filékből…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.10.17. 12:42 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Petrezselymes bavette Hozzávalók 4 személyre: 300 gr bavette tészta 2 gerezd foghagyma 3 evőkanál olívaolaj 1 csokor petrezselyem 1 csokor bazsalikom Fél citrom lereszelt héja és leve Só Elkészítés: Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat, dobjuk bele a felszeletelt…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.10.16. 13:43 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Sáfrányos rizsgolyók – Arancini di riso Hozzávalók 4 személyre: 200 gr rizs 100 gr vaj 1 fej hagyma 4 db tojás 500 ml húsleves alaplé 100 gr reszelt parmezán sajt 1 tasak sáfrány Zsemlemorzsa Olaj a sütéshez Só Bors Elkészítés: Vágjuk egészen apróra a…