Mézes-csokis keksz
Hozzávalók kb. 10-12 személy részére:
200 gr gesztenyeliszt
400 gr fehérliszt
1 nagyobb narancs
200 gr étcsokoládé
1 csomag sütőpor
200 gr akácméz
125 ml olívaolaj
Elkészítés:
Reszeljük le a megmosott, szárazra törölt narancs héját és…
2012.11.23. 13:27 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.11.23. 08:56 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Máj vadász módra
Hozzávalók 4 személy részére:
700 gr borjúmáj
400 gr hámozott paradicsom
Néhány zsályalevél
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
1 pohár száraz fehérbor
3 evőkanál olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
Pucoljuk meg a májat és vágjuk…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.11.21. 16:26 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Tengeri herkentyűs tésztahengerek
200 gr friss tésztából készült lap
600 gr hal vegyesen, tengeri herkentyűk – garnélarák, apró tintahal, kagyló –, lazac és tőkehal
1 szál zeller
2 gerezd fokhagyma
1 pohár száraz fehérbor
Snidling szálak
20 gr reszelt parmezán…
Szólj hozzá!
Címkék: utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.11.20. 10:55 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Zöld tagliatelle sütőtökkel
Hozzávalók 6 személy részére:
400 gr zöld tagliatelle tészta
600 gr sütőtök
60 gr reszelt parmezán sajt
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
6 evőkanál olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
Vegyünk egy szép kerek alakú, formás…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.11.19. 18:14 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Zöldséges frittelle
Hozzávalók 4 személy részére:
1 fej kb. 1 kg-os karfiol
2 közepes burgonya
1 nagyobb répa
150 gr ricotta
1 gerezd fokhagyma
2 tojássárgája
1 csokor friss petrezselyem
3 evőkanál liszt
1 evőkanál olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
A…