Mézes-csokis keksz Hozzávalók kb. 10-12 személy részére: 200 gr gesztenyeliszt 400 gr fehérliszt 1 nagyobb narancs 200 gr étcsokoládé 1 csomag sütőpor 200 gr akácméz 125 ml olívaolaj Elkészítés: Reszeljük le a megmosott, szárazra törölt narancs héját és…
2012.11.23. 13:27 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.11.23. 08:56 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Máj vadász módra Hozzávalók 4 személy részére: 700 gr borjúmáj 400 gr hámozott paradicsom Néhány zsályalevél 2 gerezd fokhagyma 1 csokor petrezselyem 1 pohár száraz fehérbor 3 evőkanál olívaolaj Só Bors Elkészítés: Pucoljuk meg a májat és vágjuk…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.11.21. 16:26 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Tengeri herkentyűs tésztahengerek 200 gr friss tésztából készült lap 600 gr hal vegyesen, tengeri herkentyűk – garnélarák, apró tintahal, kagyló –, lazac és tőkehal 1 szál zeller 2 gerezd fokhagyma 1 pohár száraz fehérbor Snidling szálak 20 gr reszelt parmezán…
Szólj hozzá!
Címkék: utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.11.20. 10:55 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Zöld tagliatelle sütőtökkel Hozzávalók 6 személy részére: 400 gr zöld tagliatelle tészta 600 gr sütőtök 60 gr reszelt parmezán sajt 2 gerezd fokhagyma 1 csokor petrezselyem 6 evőkanál olívaolaj Só Bors Elkészítés: Vegyünk egy szép kerek alakú, formás…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2012.11.19. 18:14 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Zöldséges frittelle Hozzávalók 4 személy részére: 1 fej kb. 1 kg-os karfiol 2 közepes burgonya 1 nagyobb répa 150 gr ricotta 1 gerezd fokhagyma 2 tojássárgája 1 csokor friss petrezselyem 3 evőkanál liszt 1 evőkanál olívaolaj Só Bors Elkészítés: A…