Csokoládé „szalámi” fagylaltból Hozzávalók 4 személy részére: 500 gr csoki fagyi 70 gr száraz édes keksz 70 gr narancshéj 30 gr kandírozott cseresznye 20 gr sótlan pisztácia csonthéj nélkül Elkészítés: A pisztáciát dogjuk be pár percre lobogó vízbe, majd a…
2013.04.05. 09:12 Ízek Művészete
Csokoládé „szalámi” fagylaltból
Napi receptajánlónk: Édességek
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet hal gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország Film
2013.04.04. 12:08 Ízek Művészete
Olaszos borjúpörkölt, kicsit másképpen!
Napi receptajánlónk: Húsok
Olaszos borjúpörkölt, kicsit másképpen! Hozzávalók 4 személyre: 600 gr borjúcomb 2 szál sárgarépa 1 db közepes méretű póréhagyma 1 kisebb fej vöröshagyma 3 szem szegfűszeg Babérlevél Kakukkfű Húsleves alaplé 4 db tojás sárgája 30 gr liszt 250 ml…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szállás bárány olaj szálloda főzés élmény táj festészet hal gasztronómia ételek sajt pihenés borjú apartman olíva művészetek toscana ízek italia Olaszország Film
2013.04.03. 16:04 Ízek Művészete
Paradicsomos tőkehal
Napi receptajánlónk: Halételek
Paradicsomos tőkehal Hozzávalók 4 személy részére: 400 gr tőkehal filé 350 gr paradicsomszósz 4 db friss paradicsom 3 gerezd fokhagyma Oregáno 1 csokor petrezselyem 1 dl száraz fehérbor 1 kiskanál cukor Olívaolaj Só Bors Elkészítés: Egy nagyobb lábasban…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás bárány olaj szálloda főzés élmény táj festészet hal gasztronómia ételek sajt pihenés tőkehal apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország Film
2013.04.02. 14:31 Ízek Művészete
Sajt, szerelem, politika, művészet és tudomány
Hányféle sajt létezik?
Sajt, szerelem, politika, művészet és tudomány Hányféle sajt létezik? A sajtok csoportosítása A sajtok történetét feldolgozó posztjaink után, mielőtt elkezdenénk bemutatni néhány, az olasz konyha számára alapvető fontosságú sajtot, úgy gondoljuk, először talán…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás bárány olaj szálloda főzés élmény táj festészet hal gasztronómia ételek sajt pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország Film
2013.04.02. 13:12 Ízek Művészete
Maccheroncini négyféle sajttal
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Maccheroncini négyféle sajttal Hozzávalók 4 személy részére: 400 gr maccheroncini tészta 50 gr vaj 50 gr parmezán sajt 50 gr gorgonzola sajt 50 gr ementáli sajt 50 gr mozzarella 50 gr főzőtejszín Só Bors Elkészítés: Egy teflon edényben, egészen alacsony lángon…