Tradicionális öt fogásos, olasz menüajánlatunk
Heti menüajánlatunkban
Előételként: Antipasto di verdure - Zöldség előétel
A receptet ide, vagy a képre kattintva tekintheti meg.
Első fogás: Spárgás rizottó
A receptet ide, vagy a képre kattintva tekintheti…
2013.04.20. 17:14 Ízek Művészete
Tradicionális öt fogásos, olasz menüajánlatunk Heti menüajánlat
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt kultúra utazás szoba szállás bárány olaj szálloda főzés élmény táj torta hal gasztronómia citrom ételek sajt pihenés parmezán tagliatelle tőkehal kagyló mogyoró articsóka apartman olíva művészetek toscana ördöghal ízek italia szardinia Olaszország Film parmigaino regiano cozze vongole
2013.04.19. 16:44 Ízek Művészete
Zebra torta
Napi receptajánlónk: Édességek
Zebra torta
Hozzávalók 6 személy részére:
4 db tojás
250 gr cukor
200 gr olaj
250 gr tej
300 gr liszt
1 tasak sütőpor
1 tasak vanillin
2 evőkanál kakaópor
Elkészítés:
A tojásokat verjük habosra a cukorral, majd fokozatosan adagoljuk hozzá az olajat, a tejet, és a…
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt kultúra utazás szoba szállás bárány olaj szálloda főzés élmény torta festészet hal gasztronómia ételek sajt pihenés borjú parmezán tőkehal kagyló mogyoró articsóka apartman olíva művészetek városnézés ördöghal ízek italia szardinia Film parmigaino regiano cozze vongole
2013.04.18. 16:53 Ízek Művészete
Bárány articsókával és szardellával
Napi receptajánlónk: Húsok
Bárány articsókával és szardellával
Hozzávalók 4 személy részére:
1 kg báránycomb
4 db olívaolajban eltett articsókaszív
2 ág rozmaring
1 ág menta
6 gerezd fokhagyma
2 dl száraz fehérbor
10 db sóban eltett szardella
2 evőkanál liszt
2 evőkanál…
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt kultúra szoba szállás bárány olaj szálloda főzés élmény táj torta festészet hal gasztronómia citrom ételek pihenés borjú parmezán tagliatelle tőkehal kagyló mogyoró articsóka apartman olíva művészetek ördöghal ízek italia szardinia Olaszország Film parmigaino regiano cozze vongole
2013.04.17. 16:54 Ízek Művészete
Narancsos kagyló
Napi receptajánlónk: Halételek
Narancsos kagyló
Hozzávalók 4 személy részére:
1 kg vongole kagyló
1 kisebb sárgarépa
½ póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
1-2 babérlevél
1 db narancs lereszelt héja és kinyomott leve
5 evőkanál olívaolaj
Frissen őrölt bors
Snidling
Elkészítés:
A kagylót először…
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt kultúra szoba szállás bárány olaj főzés élmény festészet hal gasztronómia citrom ételek pihenés borjú parmezán tagliatelle tőkehal kagyló mogyoró apartman olíva toscana italia Film parmigaino regiano cozze vongole
2013.04.16. 18:21 Ízek Művészete
Sült kagyló
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Sült kagyló
Hozzávalók 4 személy részére:
2 kg nagyobb fekete kagyló
3 db tojás
Liszt
1 csokor petrezselyem
Zsemlemorzsa
Só
Bors
Napraforgó olaj a sütéshez
Elkészítés:
A legelső szigorú szabály, amit mindenképpen kötelező betartani, csakis megbízható helyről…