Tradicionális öt fogásos, olasz menüajánlatunk Heti menüajánlatunkban Előételként: Antipasto di verdure - Zöldség előétel A receptet ide, vagy a képre kattintva tekintheti meg. Első fogás: Spárgás rizottó A receptet ide, vagy a képre kattintva tekintheti…
2013.04.20. 17:14 Ízek Művészete
Tradicionális öt fogásos, olasz menüajánlatunk Heti menüajánlat
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt kultúra utazás szoba szállás bárány olaj szálloda főzés élmény táj torta hal gasztronómia citrom ételek sajt pihenés parmezán tagliatelle tőkehal kagyló mogyoró articsóka apartman olíva művészetek toscana ördöghal ízek italia szardinia Olaszország Film parmigaino regiano cozze vongole
2013.04.19. 16:44 Ízek Művészete
Zebra torta
Napi receptajánlónk: Édességek
Zebra torta Hozzávalók 6 személy részére: 4 db tojás 250 gr cukor 200 gr olaj 250 gr tej 300 gr liszt 1 tasak sütőpor 1 tasak vanillin 2 evőkanál kakaópor Elkészítés: A tojásokat verjük habosra a cukorral, majd fokozatosan adagoljuk hozzá az olajat, a tejet, és a…
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt kultúra utazás szoba szállás bárány olaj szálloda főzés élmény torta festészet hal gasztronómia ételek sajt pihenés borjú parmezán tőkehal kagyló mogyoró articsóka apartman olíva művészetek városnézés ördöghal ízek italia szardinia Film parmigaino regiano cozze vongole
2013.04.18. 16:53 Ízek Művészete
Bárány articsókával és szardellával
Napi receptajánlónk: Húsok
Bárány articsókával és szardellával Hozzávalók 4 személy részére: 1 kg báránycomb 4 db olívaolajban eltett articsókaszív 2 ág rozmaring 1 ág menta 6 gerezd fokhagyma 2 dl száraz fehérbor 10 db sóban eltett szardella 2 evőkanál liszt 2 evőkanál…
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt kultúra szoba szállás bárány olaj szálloda főzés élmény táj torta festészet hal gasztronómia citrom ételek pihenés borjú parmezán tagliatelle tőkehal kagyló mogyoró articsóka apartman olíva művészetek ördöghal ízek italia szardinia Olaszország Film parmigaino regiano cozze vongole
2013.04.17. 16:54 Ízek Művészete
Narancsos kagyló
Napi receptajánlónk: Halételek
Narancsos kagyló Hozzávalók 4 személy részére: 1 kg vongole kagyló 1 kisebb sárgarépa ½ póréhagyma 2 gerezd fokhagyma 1-2 babérlevél 1 db narancs lereszelt héja és kinyomott leve 5 evőkanál olívaolaj Frissen őrölt bors Snidling Elkészítés: A kagylót először…
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt kultúra szoba szállás bárány olaj főzés élmény festészet hal gasztronómia citrom ételek pihenés borjú parmezán tagliatelle tőkehal kagyló mogyoró apartman olíva toscana italia Film parmigaino regiano cozze vongole
2013.04.16. 18:21 Ízek Művészete
Sült kagyló
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Sült kagyló Hozzávalók 4 személy részére: 2 kg nagyobb fekete kagyló 3 db tojás Liszt 1 csokor petrezselyem Zsemlemorzsa Só Bors Napraforgó olaj a sütéshez Elkészítés: A legelső szigorú szabály, amit mindenképpen kötelező betartani, csakis megbízható helyről…