Karneváli csigák Hozzávalók: 1 kg liszt 650 ml tel 400 gr ricotta 25 gr cukor 25 gr vaj 3 db tojás 1 db élesztő 15 gr só 2 zacskó vanillin-cukor 50 ml Vodka 30 ml Rumaroma 4 db narancs Olaj a sütéshez Elkészítés: Egy keverőtálban dolgozzuk össze a ricottát, a…
2013.01.25. 13:00 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2013.01.24. 16:24 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Nyúlpecsenye, ahogy Liguriában készítik Talán még nincs túl nagy rajongótábora a nyúlhúsnak, pedig könnyen emészthető, zsírszegény, fehérjében gazdag eledel. Ennek a receptnek a titka, a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik. Fekete olívabogyó, kapribogyó, fenyőmag,…
2 komment
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2013.01.23. 17:32 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Tengeri sügér (branzino) rozmaringgal Hozzávalók 6 személy részére: 500 gr kisebb burgonya 6 szelet branzino 1 piros vagy sárga kaliforniai paprika 1 fej lila hagyma 6 db rozmaringág Néhány ág koktélparadicsom Olívaolaj Só Frissen őrölt…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2013.01.22. 17:08 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Pasta e fagioli kagylóval Campania régióból származó, tipikusan téli recept, amely azonban magában rejt egy kis nyári „fuvallatot”. Bizony, mivel a „ pasta e fagioli” egy hagyományos meleg étel a hideg téli estékre, de amint hozzákeverjük a kagylót, rögtön előcsalogatjuk…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2013.01.22. 10:43 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Burgonya tortácskák füstölt provolával és bresaola sonkával Hozzávalók: 4 db burgonya 50 gr parmezán sajt 30 gr vaj Füstölt provola sajt 1 db tojás 1 csokor petrezselyem 5 szelet bresaola sonka Szerecsendió Snidling Só Bors Elkészítés: A burgonyát jól megmossuk,…