Pappardelle vargányával és sonkával
Hozzávalók 4 személy részére:
400 gr pappardelle tészta
400 gr vargánya gomba
100 gr speck sonka szeletelve
1 köteg újhagyma
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál felaprított kakukkfű
1 csokor petrezselyem
100 ml főzőtejszín
40 gr reszelt…
2013.09.26. 15:01 Ízek Művészete
Pappardelle vargányával és sonkával
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
1 komment
Címkék: pápa szállás bárány olaj szálloda főzés élmény táj torta festészet hal gasztronómia ételek sajt borjú parmezán tagliatelle kagyló mogyoró articsóka kolostor apartman olíva ördöghal italia szerzetesrend szardinia Olaszország Film Rossini parmigaino regiano
2013.09.24. 08:54 Ízek Művészete
Padlizsánba göngyölt parmezános burgonya
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Padlizsánba göngyölt parmezános burgonya
Hozzávalók 4 személy részére:
2 db közepes padlizsán
2 db közepes burgonya
2 púpozott evőkanál reszelt parmezán sajt
1 púpozott evőkanál zsemlemorzsa
1 kisebb lila hagyma
Olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
A padlizsánoknak…
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt szállás olaj szálloda főzés élmény táj torta festészet gasztronómia ételek sajt apartman olíva ízek italia szerzetesrend Olaszország Velence
2013.09.23. 07:58 Ízek Művészete
Őszi nyalánkság
Napi receptajánlónk: Édességek
Őszi nyalánkság
Hozzávalók 4 adag elkészítéséhez:
500 gr Golden alma
1 db citrom lereszelt héja
150 gr gesztenyepüré
150 gr ricotta
3 evőkanál porcukor
1 dl rum
100 gr csokoládé csepp
Csokis keksz a díszítéshez
Elkészítés:
Hámozzuk meg az almákat, távolítsuk…