Birslekvárral töltött kekszek Hozzávalók kb. 30 darab keksz készítéséhez: 550 gr liszt 150 gr cukor Birsalma lekvár 120 gr vaj 3 db tojás 1 zacskó instant élesztő 1 zacskó vanillin cukor 1 db citrom Elkészítés: Keverjük össze a lisztet, a sima és a vanillin…
2013.02.17. 18:10 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Édességek
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2013.02.14. 18:07 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Húsok
Bélszín csíkok pikáns szószban Hozzávalók 2 személy részére: 230 gr sovány marhafartő vagy bélszín 2 evőkanál olívaolaj 1 fej hagyma 100 gr gomba 2 gerezd fokhagyma 150 ml húsleves alaplé 25 gr vaj 1 kiskanál mustármag 1 csokor petrezselyem Kevés worcestershire…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2013.02.14. 11:38 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Halételek
Hagymával pirított tőkehal filé Hozzávalók 4 személy részére: 4 szelet tőkehal filé összesen kb. 600 gr-nyi 1 db. nagyobb fej vörös hagyma Borecet Olívaolaj Só Bors Elkészítés: A megtisztított, megmosott halszeleteket töröljük szárazra, locsoljunk rájuk…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2013.02.12. 17:46 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Penne tonhallal és ribizlivel Hozzávalók 6 személy részére: 500 gr penne tészta 200 gr jó minőségű tonhal konzerv 80 gr ribizli 1 db. citrom 4-5 levél bazsalikom 40 ml olívaolaj Só Fehér bors Elkészítés: Mossuk meg a ribizlit, töröljük szárazra, tegyünk félre…
Szólj hozzá!
Címkék: kultúra utazás szoba szállás olaj szálloda főzés élmény táj festészet gasztronómia ételek pihenés apartman olíva művészetek városnézés toscana ízek italia Olaszország
2013.02.11. 12:44 Ízek Művészete
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Ricottás finomság Hozzávalók 6-8 adaghoz: 400 gr ricotta 6 db. olívaolajban eltett szárított paradicsom 50 gr magozott fekete olívabogyó 2 db. tojás 100 gr reszelt parmezán sajt Só Bors Elkészítés: Kenjük ki olajjal az egy adagos formákat és szórjuk körbe egy kis…