Articsóka előétel
Hozzávalók:
Olajos articsóka „szívek”
200 gr olajos gomba
1 citrom
600 gr sárgarépa
Petrezselyem
Extra szűz Oliva olaj
Két evőkanál paradicsompüré
Só
Bors
Elkészítése
Futtassuk meg a gombát egy kevés olajon, és amint megpuhult, öntsük rá az egy citrom levét. Ezt követően keverjük össze az így kapott gombát, az articsóka szíveket és a paradicsom pürét. Egy külön tálban helyezzünk el egy réteg julienne módra szeletelt sárgarépát, helyezzünk el rajta egy másik réteg főtt rizst, majd az egészet borítsuk be a külön elkészített articsóka és gomba salátával.
Az egészet gazdagíthatjuk petrezselyemmel és majonézzel.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: http://izek-muveszete.lapunk.hu/ .
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Húsok
Napi receptajánlónk: Halételek
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Heti menüajánlat.
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.