Csirkeszárnyak vaníliával
Hozzávalók 4 személy részére:
6 pár csirkeszárny
2 pohár natúr joghurt
2 kiskanálnyi feldarabolt vanília bab
Olívaolaj
Só
Elkészítés:
A megtisztított szárnyakról vágjuk le a legkülső, hegyes darabot, a másik két részt válasszuk szét. A középső darabból távolítsuk el a kisebbik csontot, de a húst ne vágjuk le. Egy kés segítségével, próbáljuk a bőrt felhalmozni a csont egyik végébe. Melegítsünk 3-4 evőkanál olívaolajat egy serpenyőben 1 kiskanál darabolt vanília babbal együtt, tegyük hozzá a szárnyakat és pirítsuk pár percig mindkét oldalukat. Mikor már félig készek a szárnyak, öntsük rájuk a két pohár joghurtot, enyhén sózzuk meg és mehet bele a maradék kiskanálnyi vanília is. Addig hagyjuk főni, amíg az egész lágy, krémes nem lesz. Tálalhatjuk friss, párolt zöldségekkel.
Ha az ételt valamelyik ismerősének a figyelmébe szeretné ajánlani, ide, vagy a képre kattintva küldje el képeslap formájába.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: http://izek-muveszete.lapunk.hu/
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: Húsok
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Húsok
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.