Lazac tekercsek
Hozzávalók 4 személy részére:
8 szelet füstölt lazac
2,25 dl tejszín
Friss kapor, ízlés szerinti mennyiségben
Frissen őrölt bors
Elkészítés:
A tejszínt verjük fel a finomra aprított kaporral és a frissen őrölt borssal egészen sima, krémes keverékké. Terítsük ki a lazacszeleteket, osszuk el rajtuk a tejszínes krémet, formázzunk tekercseket, és egyenként csomagoljuk be mindegyiket folpackba. Legalább 1 órára, de akár hosszabb időre is tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt óvatosan szedjük le a lazac tekercsekről a folpackot és kaporral díszítve kínáljuk.
Ha az ételt valamelyik ismerősének a figyelmébe szeretné ajánlani, ide, vagy a képre kattintva küldje el képeslap formájába.
Jó étvágyat!
A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon:
http://izek-muveszete.lapunk.hu/.
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Édességek
Napi receptajánlónk: Húsok
Napi receptajánlónk: I primi piatti-Első fogások
Napi receptajánlónk: Édességek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.