HTML

Italia: Az ízek művészete! A művészetek íze!

Italia: Az ízek művészete! A Művészetek íze! Számomra a világ legtermészetesebb dolga szőröstül-bőröstül "szeretni bolondulásig"ezt a gyönyörű csizmát, ami soha nem megy ki a divatból, vagyis hát Itáliát. A két alapvető dolog, ami mindenkinek eszébe jut erről a "csodáról" az a sok remek étel és a művészetek kiapadhatatlan tárháza. Szeretném bebizonyítani, hogy ugyanolyan egyszerű ráérezni az itáliai művészet ízére, mint mondjuk abszolút profán módon egy tányér isteni spaghetti zamatára. http://izek-muveszete.lapunk.hu/

Friss topikok

2013.07.25. 08:11 Ízek Művészete

Lazac tekercsek
Napi receptajánlónk: Halételek

Lazac tekercsek

1221820899911_f.jpg

Hozzávalók 4 személy részére:

8 szelet füstölt lazac

2,25 dl tejszín

Friss kapor, ízlés szerinti mennyiségben

Frissen őrölt bors

104520_kapor_450_4.jpg

Elkészítés:

A tejszínt verjük fel a finomra aprított kaporral és a frissen őrölt borssal egészen sima, krémes keverékké. Terítsük ki a lazacszeleteket, osszuk el rajtuk a tejszínes krémet, formázzunk tekercseket, és egyenként csomagoljuk be mindegyiket folpackba. Legalább 1 órára, de akár hosszabb időre is tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt óvatosan szedjük le a lazac tekercsekről a folpackot és kaporral díszítve kínáljuk.

Salmone1.jpg

Ha az ételt valamelyik ismerősének a figyelmébe szeretné ajánlani, ide, vagy a képre kattintva küldje el képeslap formájába.

Jó étvágyat!

A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon: 

http://izek-muveszete.lapunk.hu/.

Szólj hozzá!

Címkék: fagylalt kultúra bárány olaj főzés élmény táj torta festészet gasztronómia ételek sajt borjú tőkehal articsóka apartman olíva városnézés ízek italia Olaszország Film cozze


A bejegyzés trackback címe:

https://az-izek-muveszete.blog.hu/api/trackback/id/tr745425496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása