Füstölt lazac krémsajttal
Hozzávalók 4 személy részére:
8 szelet toast kenyér
400 gr jó minőségű krémsajt
4 evőkanál mustár
1 nagy csokor friss kapor
200 gr füstölt lazac
1 gerezd fokhagyma
Friss bazsalikomlevelek
Olívaolaj
Só
Bors
Elkészítés:
Kevés olívaolajon kicsit futtassuk meg az egészben hagyott fokhagymát, majd vegyük ki és pirítsuk meg az olajban a felkockázott kenyér darabokat. Hagyjuk kihűlni, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és igazságosan osszuk szét négy üvegpohár alján. Keverjük egészen habosra a krémsajtot a felaprított kaporral, adagoljuk a kenyér kockák tetejére, ezt borítsuk be a csíkokra szelt lazaccal, és végül díszítsük bazsalikomlevéllel.
Jó étvágyat!
(A receptjeink megtalálhatóak rendezetten a honlapunkon:
http://izek-muveszete.lapunk.hu/ . )
Ajánlott bejegyzések:
Napi receptajánlónk: Antipasti - Előételek
Napi receptajánlónk: Halételek
Napi receptajánlónk: Húsok
Napi receptajánlónk: Halételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.